Privacy & Cookies

Privatlivserklæring

Adéquat Affaire Commerciale, etableret i Goedentijd 66B 5131 NS Alphen, er ansvarlig for behandlingen af personoplysningerne sådan som det er fremstillet i denne privatlivserklæring.
Kontaktoplysninger:

Adéquat Naturlige hegn


Goedentijd 66B
5131 NS Alphen
0031 13 508 2536

Personoplysninger som vi behandler

Adéquat Affaire Commerciale behandler dine personoplysninger i kraft af at du gør brug af vores ydelser og/eller fordi du selv deler dem med os. Herunder finder du en oversigt over de personoplysninger som vi behandler:
• For- og efternavn
• Adresseoplysninger
• Telefonnummer
• E-mailadresse
• IP-adresse
• Oplysninger om beliggenhed
• Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside
• Oplysninger om din surfadfærd på forskellige hjemmesider (for eksempel fordi det pågældende firma er del af et annoncenetværk)
• Internetbrowser og apparat-type

Særlige og/eller følsomme personoplysninger som vi behandler

Vores hjemmeside og/eller ydelse har ikke til formål at indsamle oplysninger om besøgende på hjemmesiden som er under 16 år, medmindre de har fået tilladelse fra forældre eller værge. Vi kan imidlertid ikke kontrollere om en besøgende er over 16 år. Vi råder derfor også forældre til at involvere sig i deres børns online-aktiviteter, for på den måde at undgå at der bliver indsamlet oplysninger om børnene uden forældretilladelse. Hvis du er af den mening at vi uden den tilladelse har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig, så kontakt os på info@adequat.eu, så sletter vi den pågældende information.

Med hvilket formål og på hvilket grundlag vi behandler personoplysninger

Adéquat Affaire Commerciale behandler dine personoplysninger med de følgende formål:
• Afvikling af din betaling
• Forsendelse af vores nyhedsbrev og/eller reklameavis
• For at kunne ringe eller emaile til dig, hvis dette er nødvendigt for at kunne udføre vores serviceydelse
• For at kunne give dig mulighed for at oprette en konto
• For at kunne levere varer og ydelser hos dig
• Adéquat Affaire Commerciale behandler også personoplysninger hvis vi lovmæssigt er forpligtet til det, som f.eks. oplysninger som vi har brug for til vores selvangivelse.

Automatiseret beslutningstagning

Adéquat Affaire Commerciale træffer ikke på basis af automatiseret beslutningstagning beslutninger om sager som kan have (betydelige) følger for individer. Det drejer sig her om beslutninger som tages af computerprogrammer eller -systemer, uden at et menneske (for eksempel en medarbejder fra Adéquat Affaire Commerciale) er involveret.

Hvor længe vi gemmer personoplysninger

Adéquat Affaire Commerciale gemmer ikke dine personoplysninger længere end det er strengt nødvendigt for at kunne opfylde de mål som dine oplysninger bliver indsamlet til. Hvis du efter det lovmæssige opbevaringstidsrum på 7 år vil have dine oplysninger slettet fra vores arkiv, så kontakt os på info@adequat.eu og så fjerner vi informationen.

Deling af personoplysninger med tredjeparter

Adéquat Affaire Commerciale sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter og deler dem udelukkende hvis det er nødvendigt for at overholde vores aftale med dig eller for at overholde en lovmæssig forpligtelse. Vi indgår en databehandlingsaftale med firmaer som på vores foranledning behandler dine oplysninger, med henblik på at sørge for samme sikkerheds- og fortrolighedsniveau for dine oplysninger. Adéquat Affaire Commerciale forbliver ansvarlig for disse behandlinger.

Cookies, eller sammenlignelige teknikker, som vi bruger

Adéquat Affaire Commerciale bruger funktionelle, analytiske og sporende cookies. En cookie er en lille tekstfil som ved det første besøg på denne hjemmeside bliver gemt i browseren på din computer, tablet eller smartphone. Adéquat Affaire Commerciale bruger alene cookies med en ren teknisk funktionaliteit. De sørger for at hjemmesiden fungerer på behørig vis og at f.eks. dine foretrukne indstillinger bliver husket. Disse cookies bliver også brugt til at lade hjemmesiden fungere godt og til at kunne optimalisere den. Derudover anbringer vi cookies som registrerer din surfopførsel, sådan at vi kan tilbyde skræddersyet indhold og annoncer. Ved dit første besøg på vores hjemmeside har vi allerede informeret dig om disse cookies og bedt om tilladelse til at anbringe dem. Du kan afmelde dig disse cookies ved at indstille din internetbrowser sådan at den ikke mere gemmer cookies. Desuden kan du også slette al information som tidligere er blevet gemt via dine browserindstillinger. For yderligere forklaring se: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven-0
På denne hjemmeside bliver der også anbragt cookies af tredjeparter. Det er f.eks. annoncører og/eller sociale medier-virksomheder.

Gennemse, rette eller slette oplysninger

Du har ret til at gennemse, rette eller slette dine personoplysninger. Desuden har du ret til at tilbagekalde din eventuelle tilladelse til persondatabehandlingen eller til at klage over Adéquat Affaire Commerciales behandling af dine personoplysninger og du har ret til dataudtog. Det betyder at du kan anmode os om at sende de personoplysninger som vi har om dig, i en computerfil til dig eller til en anden af dig udpeget organisation. Du kan sende en anmodning om gennemsyn, rettelse, sletning, udtog af dine personoplysninger eller en anmodning om tilbagekaldelse af din tilladelse eller en klage over behandlingen af dine personoplysninger til info@adequat.eu. For at sikre os at anmodningen om gennemsyn stammer fra dig, beder vi om at du vedlægger anmodningen en kopi af dit ID-kort. Gør i denne kopi dit pasfoto, MRZ (machine readable zone, dvs. feltet med tal nederst i passet), pasnummeret og personnummeret sort. Dette for at beskytte dit privatliv. Vi reagerer på din anmodning så hurtigt som muligt, men inden for fire uger. Adéquat Affaire Commerciale vil tillige henlede din opmærksomhed på at du har mulighed for at indsende en klage til den nationale tilsynsførende instans, Datatilsynet. Det kan ske via dette link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi sikrer personoplysninger

Adéquat Affaire Commerciale tager beskyttelsen af dine oplysninger seriøst og foretager passende forholdsregler for at imødegå misbrug, tab, uberettiget adgang, uønsket offentliggørelse og ulovlig ændring. Hvis du mener at dine oplysninger ikke er godt beskyttet eller at der er tegn på misbrug, så kontakt vores kundeservice på info@adequat.eu

Cookies

 

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
__cfduidtawk.toGebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren.1 jaarHTTP Cookie
_wpss_h_adequat.euUsed to stop spam in forms and also enhances the security of our websites. These cookies are non intrusive – they do not store personally identifiable information about visitors and they are not used for advertising, marketing or similar.SessionHTTP Cookie
_wpss_p_adequat.euUsed to stop spam in forms and also enhances the security of our websites. These cookies are non intrusive – they do not store personally identifiable information about visitors and they are not used for advertising, marketing or similar.SessionHTTP Cookie
CookieConsentadequat.euSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
gravityview_back_link_16199adequat.euNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie
JCS_INENREFadequat.euUsed for anti-spam purposes.SessionHTTP Cookie
JCS_INENTIMadequat.euUsed for anti-spam purposes.SessionHTTP Cookie
PHPSESSIDadequat.euHoudt gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen bij.SessionHTTP Cookie
wc_cart_hash_#adequat.euNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
wc_fragments_#adequat.euNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
wpml_referer_urladequat.euNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie

 

Voorkeuren (3)
Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
_icl_current_languageadequat.euSlaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.SessionHTTP Cookie
_icl_visitor_lang_jsadequat.euSlaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.1 dagHTTP Cookie
wpml_browser_redirect_testadequat.euSlaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.SessionHTTP Cookie

 

Statistieken (7)
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
_dc_gtm_UA-#adequat.euGebruikt door Google Tag Manager om het laden van een Google Analytics-scripttag te regelen.SessionHTTP Cookie
_gaadequat.euRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_gidadequat.euRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.SessionHTTP Cookie
_hjIncludedInSampleadequat.euBepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding.SessionHTTP Cookie
_hjRecordingEnabledadequat.euNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
ads/ga-audiencesgoogle.comUsed by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites.SessionPixel Tracker
collectgoogle-analytics.comGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker

 

Overige (10)
Overige cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. 

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
__tawkuuidadequat.euNiet geclassificeerd179 dagenHTTP Cookie
GPSyoutube.comRegistreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie.SessionHTTP Cookie
PREFyoutube.comRegistreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video’s op verschillende websites gebruikt.8 maandenHTTP Cookie
ssva.tawk.toNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie
Tawk_56deb37689de54b41e953c38adequat.euNiet geclassificeerd179 dagenHTTP Cookie
TawkConnectionTimeadequat.euNiet geclassificeerdSessionHTTP Cookie
tawkUUIDva.tawk.toNiet geclassificeerd179 dagenHTTP Cookie
TawkWindowNameadequat.euNiet geclassificeerdSessionHTML Local Storage
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comProbeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s.179 dagenHTTP Cookie
YSCyoutube.comRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.SessionHTTP Cookie