Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
Blogs

Op het lijf geschreven??

Dat moet ik onthouden voor een blog! Maar wat was het ook al weer..?

Ik zat een paar weken geleden in de auto en luisterde naar de radio. Ik hoorde iemand zeggen: “Als je het beter hebt dan anderen, maak dan een langere tafel en geen hoger hek.”

‘Goh, wat mooi gezegd’, dacht ik: ‘dat moet ik onthouden voor een blog’. Ik zocht in het dashboardkastje naar een pen en krabbelde wat steekwoorden achterop een bonnetje, dat ik daar ook vond. Het lukte maar half, want om de een of andere reden doet mijn pen het nooit goed op zo’n papiertje.

Ik stopte het papiertje in mijn portemonnee en was ervan overtuigd dat ik het in de daaropvolgende dagen vanzelf zou tegenkomen. Ik zou het me dan vast en zeker weer weten te herinneren.

Maar het bonnetje raakte verstopt tussen de andere bonnetjes en toen ik na onze vakantie mijn portemonnee uitmestte, kwam ik het weer tegen: ‘Beter anderen langere tafel geen h hek’. Mmmm, er begon wat te dagen, maar hoe zat het ook alweer?

Even gegoogeld et voilà: ‘Als je het beter hebt dan anderen, maak dan een langere tafel en geen hoger hek.’

Als je het beter hebt dan anderen, maak dan een langere tafel en geen hoger hek.

Ik vind het nog steeds een mooie uitspraak, maar eerlijk gezegd weet ik niet zeker of het wel wat is voor een blog op onze site. Voor die langere tafel bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ja, dat geldt tevens voor een hoger hek. Voor een lager hek trouwens ook!

Enfin, het mag duidelijk zijn: mijn poging om een spitsvondige blog te schrijven naar aanleiding van dit mooie statement is compleet mislukt.

Toch ga ik het plaatsen. Het heeft me niet voor niks al die weken achtervolgd. Als slogan zou het waardeloos voor Adéquat zijn, maar als statement is het prachtig.

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!