Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
Kerstboom
Blogs

Creatief met kerstbomen

Een Adéquat-kerstboom!

Ik heb altijd ideeën genoeg. Neem deze kerstboom. Diep-oranje zou-ie worden en dan zou ik ‘m versieren met grote rode bloemen; een blikvanger in ons huis. Meteen na het werk dook ik nog even een paar winkels in. Bloemen vond ik daar niet, wel wat rode sterretjes en rood guirlandeblad (het hele huis zit inmiddels onder de glitters) en een streng lampjes. Ze hadden niet de kleur oranje die ik voor ogen had, dus daar moest ik nog maar even verder voor kijken. Eenmaal thuis toonde ik de boom en mijn aankopen enthousiast aan man en kinderen. “Dus dan wil ik die lampjes een beetje zus… en die sterren een beetje zo… en dan dat rode glitterspul daar…” De moed zakte me eigenlijk al in de schoenen. Ik had er een bepaalde voorstelling van gemaakt en ik wist nu al: dat gaat ‘m niet worden. Waarom had ik dan ook al meteen zoveel zooi gekocht die ik zeer waarschijnlijk tóch eigenlijk helemaal niet wilde gebruiken? Zo ging het eigenlijk altijd.

Mijn man zei ook al veelbetekenend: “Ga je dat boompje verven? Het is zo toch eigenlijk veel mooier?” Grrr…

Mijn zoon (die gelukkig de handige genen van zijn vader heeft) zei: “Misschien is het leuk om het logo van Adéquat in lampjes erin te maken.” Het logo van Adéquat? Keileuk idee, maar eh… dit werd toch een pronkstuk voor bij ons thuis? En ik houd van mijn werk, maar om nou een Adéquat-kerstboom in de huiskamer neer te zetten, mwah…

Maar mijn zoon was niet te stoppen. Uittekenen, gaten boren, nog eens boren, beitsen, testen… Et voilà, wat een superleuke boom is dit geworden! We schenken ‘m met liefde aan de zaak en ik kijk Henk nog even lief aan of hij een nieuw boompje voor me wil maken…

Op onze facebookpagina geven we twee boompjes weg. Het enige dat we vragen is een foto van de gepimpte boom. Ter inspiratie!

Maar dit kan natuurlijk ook!

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!