Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
Männer und Frauen...
Blogs

Mannetjes en vrouwtjes

Iets geleerd over mannetjes- en vrouwtjespalen...

Ik werk inmiddels twee jaar bij Adéquat en ik heb veel geleerd over hekwerken, hout, palen en alle andere mooie producten die we verkopen. De technische vragen speel ik graag door naar mijn collega’s van de verkoop (ieder z’n vak), maar over het algemeen weet ik wel waarover men het heeft… tot vanmorgen dan.
Het gesprek ging over een machine die slobgaten maakt. Ik weet dat het iets te maken heeft met Post & Rail-hekwerk (sinds we dat zelf produceren, hoor ik ‘ze’ geregeld over slobgaten), maar ik wilde er het mijne van weten.

“Slobgatenmachine?” vroeg ik.

“Dat is de machine die de vrouwtjes maakt”, werd me uitgelegd, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

“Vrouwtjes?”

“Ja, dat zijn de palen waar je wat insteekt!”

“Ja, ja, en dat wat je erin steekt, noemen jullie zeker het mannetje?”

“Dat klopt, daar zit een puntje aan.”

Mmmm, ik denk dat het tijd wordt voor een ander ezelsbruggetje; iets genderneutraals.

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!

Schapenhek tuin

Met een schapenhek in de tuin heeft u veel mogelijkheden. Onze kastanje hekwerken komen uit Frankrijk en zijn vervaardigd van het beste kastanjehout.