Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
Tamme Kastanjeboom
Blogs

Mijn zintuig liet me niet in de steek…

Waar ik ook ben, ik ben altijd alert op kastanje hekwerk of houten meubels

Ik schrijf deze blog vanuit Praag. Mijn man mocht er onverwacht een weekje naar toe en op de vraag of ik mee zou kunnen, zei mijn werkgever meteen: “Dóen!” Nou, dan bof je!

Ik doe vaak inspiratie op voor een blog als ik onderweg of op vakantie ben. Sinds ik bij Adéquat werk, heb ik een extra zintuig ontwikkeld voor de aanwezigheid van kastanjehouten hekwerken of het ontbreken daarvan. En ik ben altijd op zoek naar mooie dingen waarmee ik mijn collega’s in de werkplaats kan inspireren.

Zo spotte ik al direct bij aankomst deze stoel bij het hotel. Ik herkende de pen- en gatverbindingen van onze rond- en raamwerkpoorten. Meteen maar even een foto gemaakt.

Misschien willen en kunnen ze er iets mee.

 

Maar daarbij is het deze week eigenlijk wel gebleven; Praag is prachtig, maar kastanje houten schapenhekken hebben ze hier nog niet ontdekt (of ík heb ze daar niet ontdekt, dat kan natuurlijk ook). Ik had de hoop opgegeven dat ik hier deze week stof voor een blog zou vinden. Niet erg, er valt genoeg te schrijven over onze mooie producten.

Overdag is mijn man elders aan het werk en heb ik een mooie werkplek gevonden in de lobby van het hotel. Het schrijven van een blog stond nog op het to do-lijstje, toen we gisteren aan het eind van de middag de stad in gingen.

Er is zoveel te zien en te doen. We hebben een prachtige wandeling gemaakt via de Praagse Burcht naar de oude binnenstad en daarbij de beroemde Karelsbrug over de Moldau niet overgeslagen.

Wat een fantastisch mooie stad! Ondanks de miezer was het er druk en gezellig. Ik maakte een aantal foto’s, maar had meteen al het gevoel dat je in zo’n plaatje de werkelijkheid nooit zou kunnen vangen. Met dat idee, scrolde ik vanmorgen door de foto’s die ik gisteren gemaakt had en opeens zag ik het: niet bewust gezien en tóch op de foto! Een tamme kastanje boom, nét in het blad. Aan de oever van de Moldau. Nou ja! Hoe mooi!

Zo te zien heeft de camera er nog op scherp gesteld ook! Alsof ik het niet mocht missen…

Tamme Kastanjeboom

Mijn zintuig heeft me niet in de steek gelaten en… tóch stof voor een blog! Bent u trouwens benieuwd hoe deze boom eruit ziet als ie een paar maanden verder is? We kunnen u dit feest van moeder natuur laten zien én horen!

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!