Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
Blogs

Over dikke palen en een dirty mind…

De zoektocht naar onze nieuwe slogan!

“Eigenlijk zouden jullie eens na moeten denken over een nieuwe slogan”, zei Liset tijdens een maandelijkse brainstormsessie. Liset helpt ons bij het optimaliseren van onze website zodat u op een volkomen logische en snellere manier kunt navigeren op onze site en alles vindt wat u nodig heeft. “Jullie hebben nu: ‘Adéquat, natuurlijke hekwerken’, maar dat dekt de lading allang niet meer. Dat kan vast beter. Als jullie daar de komende maand nou eens over nadenken!” Dat was de opdracht waarmee Liset ons die avond achter liet.
Inspiratie komt zelden op commando, dus ik zorgde ervoor dat ik de dagen erna pen en papier in de aanslag had: meteen opschrijven als er iets in me opkwam. Na twee weken was dit de opbrengst:

  • Adéquat, uw hout, onze zorg
  • Adéquat, natuurlijk met een glimlach
  • Adéquat, Europees hout
  • Adéquat, het hout niet op…

Het waren geen winners, daar was ik me wel van bewust, maar misschien konden we er een beetje op voortborduren. Je moet tenslotte érgens beginnen.
Maar opeens op een donderdagochtend – ik zat lekker buiten in het zonnetje met een kop koffie – had ik ‘m! Hij kwam aarzelend op, maar toen ik het een paar keer hardop had uitgesproken en opgeschreven, werd ik steeds enthousiaster. Dit zou wel eens wat kunnen zijn. Ik stuurde Pim en Eric een mailtje: ‘en wat denken jullie hiervan?’
Eric reageerde zoals ik hoopte, maar van Pim kreeg ik de volgende reactie: “Ik weet het niet. Ik moet meteen denken aan obesitas. Net alsof we alleen grote bestellingen willen…”

Ik weet het niet. Ik moet meteen denken aan obesitas. Net alsof we alleen grote bestellingen willen…

Huh? Ik kon deze gedachtegang niet helemaal volgen, maar ik besloot het oordeel van Liset af te wachten. Zij kwam die avond.
Ze barstte in lachen uit toen ik haar vertelde wat ik bedacht had. Ze kwam niet meer bij. “Wat is er nou zo grappig?” vroeg ik, “welke associatie heb jij hierbij?”
Ze durfde het bijna niet hardop te zeggen, maar het had iets met dikke palen en een dirty mind te maken. Tja, het mag duidelijk zijn: onze slogan wordt dus ook niet: ‘Adéquat, hout van formaat!’
En nee Pim, het wordt ook niet: ‘Adéquat houdt van formaat!’
Maar ja, wat wordt het wel? Voorlopig is ‘Adequat Hout’ onze beste (en veiligste) optie. Dat kan beter, daar bent u het vast mee eens! Misschien heeft u wel een goed idee! Laat het ons weten en contacteer ons.
Degene die onze nieuwe slogan bedacht heeft, kan rekenen op een leuke attentie!

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!