Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Leveren in Europa met eigen transport
Eigen werkplaats, maatwerk mogelijk
Alleen afnemen als u tevreden bent
kastanjehouten tafel en tuinbank
Blogs

Picknicktafel voor op de camping

Zo'n onmogelijke picknicktafel, u kent ze wel... Het was tijd voor iets anders!

Als kind ging ik kamperen met mijn ouders en dan hadden we altijd zo’n onmogelijke picknicktafel in zo’n koffer. U kent ze wel, zo’n klaptafel met 4 zitplaatsen eraan vast. Op zich geniaal bedacht, maar het zat voor geen meter. Als mijn vader zich met z’n ongeveer 100 kilo en 195 cm op zo’n stoeltje en tussen de tafel had gewurmd, hing de hele tafel scheef. Voor mijn ouders destijds misschien een acceptabele oplossing, maar ik zit graag een beetje comfortabeler… Oók op de camping!

Stevige campingtafel

We hebben verschillende campingzaken bezocht om een picknicktafel voor op de camping te vinden. Het meest gangbare is een verstelbare aluminium tafel en een paar losse kampeerstoelen. Op zich best prima hoor, maar gek genoeg zijn die verstelbare tafels bij ons nooit een succes. De laatste keer dat we dat ding gebruikt hebben, zakte de tafel door zijn verstelbare pootje en lag onze avondmaaltijd in het gras.

Die avond ging ik met de laptop bij de toiletten zitten (de wifi op onze boerencamping reikt niet zo ver) en ging op zoek naar een fatsoenlijke, degelijke, stevige campingtafel, die – als ie niet gebruikt wordt – niet in de weg staat. Ik heb wel wat gevonden hoor, maar ik vond ze gewoon allemaal niet zo mooi. Misschien heel handig en praktisch, maar niet gezellig!

Camping tafel van hout

Man en kinderen vonden dat ik niet zo moeilijk moest doen; het is ‘maar een picknicktafel voor op de camping’. Dat is natuurlijk zo, maar ja, ook (of moet ik zeggen, juist) op de camping vind ik het leuk om er een beetje gezellig bij te zitten. En ik weet heel goed wat ik gezellig vind! Ik ben gek op hout (dat kan ook niet anders als je bij Adéquat werkt). Ik heb mijn collega Henk lief aangekeken en gevraagd of hij voor mij een camping tafel van hout wilde maken. Henk is de beroerdste niet en ik kreeg een mooi blad van eikenhout; hoe sjiek wil je het hebben! Ik heb bij de bouwmarkt een paar schragen gekocht et voilá, ik heb een heerlijke tafel voor op de camping. Onze tafel werd die zomer de stamtafel voor de jeugd. Hij kan gewoon buiten blijven staan, maar is ook makkelijk weg te zetten.

Voor mij is het echt dé oplossing gebleken. We hebben er een gat in gemaakt voor de parasol en meteen ook nog zo’n leuk kastanjehouten bankje besteld. Wat hebben we er een leuke reacties op gehad! Zeg nou zelf: ziet deze picknicktafel voor op de camping er niet gezellig uit?

kastanjehouten tafel en tuinbank
Eikenhouten tafel, ook handig voor op de camping!

Vragen?

Bel met onze expert of bekijk de contactpagina.

Klantenservice geopend tot 18:00 uur

Pim van der Walle

Hekwerk nodig?

Stel hier eenvoudig een compleet hekwerk samen met poort(en) en palen.

Stel uw hekwerk samenBereken direct via onze tool

Gerelateerde blogs

De beste tips & trics, handige handleidingen in woord en video, interessante weetjes en inspiratie voor uw hekwerk en poorten; u vindt ze hier!